SAMSUN / ATAKUM - Fahrettin Ulusoy İlkokulu

Nis

17/05/2021 tarihinden itibaren okulumuzda atık kağıt toplama kampanyası başlamıştır. Öğrencilerimizin çevreye duyarlı olmasını sağlamak ve bilinç geliştirmek amaçlı başlatılan kampanyaya tüm öğrencilerimizin katılımını beklenmektedir. Evden getirdikleri kullanılmış ders kitabı, defter, soru bankası vb. atıklar toplanarak, tekrar kullanımının sağlanması hedeflenmektedir. Uzaktan eğitim devam ettiği sürece okulumuz 10.00-16.00 saat aralığında açık olacaktır.

Nis

Tanıtım broşürü aşağıdaki linktedir. Çalışmlarından dolayı rehberlik servisimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Rehberlik öğretmenlerimiz Esra TURAN, Gülten GÜNGÖR ve PİKTES rehberlik öğretmenimiz Elif GÜZEL velilerimizle iş birliği yaparak "Çocuğumla verimli zaman geçiyorum." etkinliğini yaptılar. Çalışmalarından dolayı rehberlik servisimize teşekkür ediyoruz.